Tepelpiercing

De tepelpiercing zit, zoals de naam misschien al een beetje verklapt, door de tepel. Hoewel velen misschien meteen denken aan een vrouwelijke piercing zijn er ook veel mannen die kiezen voor een tepelpiercing. Of je nou man of vrouw bent, of je er nou 1 of 2 wilt; iedereen is welkom bij ons om een tepelpiercing te zetten. Het laten zetten kan alleen wel best spannend zijn. Daarom vertellen wij van L’Extremiste je graag alles wat je moet weten voor je de piercing laat zetten.

IMG_7813

Het laten zetten van een tepelpiercing

Een tepelpiercing laten zetten kan best iets spannends zijn. We vertellen je wat meer over het proces van een piercing zetten, zo kunnen we de spanning misschien wat verminderen.

 

1. We werken alleen op afspraak. Maak dus een afspraak door ons te bellen op 026 3511033 of vul het formulier op onze website in.

2. Vul een toestemmingsverklaring in en neem je identiteitsbewijs mee. Zo weten we zeker dat je oud en gezond genoeg bent.

3. Na plaatsnemen in de wachtruimte, word je door onze piercer meegenomen naar onze piercing ruimte. Hier wordt de piercing op discrete wijze gezet in een rustige, afgezonderde ruimte. We sluiten de deur af bij het zetten van een tepelpiercing.

4. Je kiest een sieraad dat je wil laten zetten. Bij L’Extremiste hebben we een ruim assortiment en dus voor ieder wat wils, van simplistisch tot opvallend.

5. De piercing wordt gedesinfecteerd en de piercing materialen zijn ook gedesinfecteerd. Nu alleen de huid nog desinfecteren en samen de exacte plaats van de piercing bepalen.

6. De volgende stap is het piercen en het plaatsen van het sieraad. We nemen de tijd om dit zo comfortabel als mogelijk is te maken, maar het kan zijn dat er desondanks toch wat pijn bij komt kijken.

7. Daarna worden er instructies voor nazorg gegeven en reken je de piercing af bij de balie.

8. Nu hoef je alleen nog maar de nazorginstructies goed te volgen en ben je voorzien van jouw tepelpiercing(s)!

Piercing voor ingetrokken tepel

We spreken over een ingetrokken tepel wanneer de tepel helemaal plat, of naar binnen getrokken is. De oorzaken hiervoor variëren. Het kan bijvoorbeeld aangeboren zijn, of ontstaan na het geven van borstvoeding. Het kan bij zowel vrouwen als mannen voorkomen en een tepelpiercing zetten kan hier de uitkomst voor zijn. Door het sieraad door de tepel te zetten, blijft de tepel naar buiten. Dit kan een goed alternatief zijn voor een corrigerende operatie of een ringetje onder de huid. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met onze shop voor meer informatie.

Collage3
Routebeschrijving-min

Genezingstijd en nazorg

Na het zetten van de piercing vertellen we je waar je op moet letten om ontsteking of irritatie te voorkomen. Dit kan je altijd nog even nalezen op onze website. Heb je twijfels of een vraag over je tepelpiercings? Je kan ons altijd bellen voor meer informatie of een afspraak. We nemen de tijd om samen te kijken naar het genezingsproces. De gemiddelde genezingstijd van een tepelpiercing is bij mannen 2 tot 4 maanden en bij vrouwen 4 tot 6 maanden. De intensieve verzorging duurt voor zowel mannen als vrouwen maar 2 maanden. Na zo’n 2 tot 3 maanden mag je het sieraad verwisselen. Durf je dit niet zelf te doen? Geen probleem, wij kunnen je helpen.

Tepelpiercing zetten bij L’Extremiste

Omdat de tepel een intiem lichaamsdeel voor je kan zijn, nemen we discretie en privacy erg serieus bij L’Extremiste. We nemen de tijd om te zorgen dat je comfortabel bent en dat je blij naar huis gaat. Onze piercingruimte is schoon en zorgt voor rust en privacy tijdens het zetten van je piercing. We vragen je wel om geen personen mee te nemen zodat de piercer met uiterste concentratie te werk kan gaan. De prijzen voor het zetten van een tepelpiercing beginnen bij ons vanaf 55 euro. Dit is de prijs met een standaard sieraad. Mocht je een ander sieraad willen, dan kunnen de prijzen oplopen. Het piercen van een ingetrokken tepel begint bij 85 euro. Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!