TATTOO & PIERCING ARNHEM

L’Extrémiste Tattoo & Piercing Studio in Arnhem heeft jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en piercen. Onze studio is zes dagen per week geopend en we ontvangen je graag om je te informeren, je tattoo idee te bespreken of je direct van dienst te zijn. Let op: piercing is sinds de coronatijd op afspraak. We blijven het op deze manier doen omdat we de studio dan niet al te vol hebben waardoor de onderlinge afstand nog enigszins kan worden bewaakt. Daarnaast nemen we zo ook de tijd voor iedereen. Je mag natuurlijk altijd aankloppen of bellen om te kijken of we toevallig nog een plek hebben. Bel of mail voor een afspraak op 026 – 3511033 of via info@lextremiste.nl en geef ons je telefoonnummer door zodat wij je kunnen bellen voor het inplannen van je piercing afspraak.

Jarenlange ervaring en een goede bekendheid

In 2021 bestaat studio L’Extrémiste Arnhem 25 jaar, daar zijn we trots op. Ons team heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd, in zowel binnen- als buitenland. We helpen je graag met maatwerk, cover-up en walk in mogelijkheid bij beschikbaarheid. Op het gebied van piercen heeft L’Extrémiste een naam hoog te houden. Intiem piercen is een specialiteit van L’Extrémiste. Je treft bij ons een groot assortiment sieraden aan voor alle denkbare piercings. We hebben een mooie collectie 14 en 18 karaat gouden sieraden van o.a. het merk Junipurr. Graag meten we elk sieraad aan op de maat die je nodig hebt. Als je een sieraad bij ons aanschaft plaatsen wij deze met veel plezier in je piercing. Dit is een service die erbij hoort.

Uniek is de combinatie met salon L’Extrémiste Beauty naast de studio. In deze salon bieden we tatoeage vervaging door laser en permanente make-up.