TATTOO & PIERCING ARNHEM

L’Extrémiste Tattoo & Piercing Studio in Arnhem heeft jarenlange ervaring op het gebied van tatoeëren en piercen. Onze studio is zes dagen per week geopend en we ontvangen je graag om je te informeren, je tattoo idee te bespreken of je direct van dienst te zijn. Let op: zowel tattoo als piercing is nu in coronatijd beide alleen op afspraak. Je mag natuurlijk wel altijd een vraag komen stellen zonder afspraak.

Jarenlange ervaring en een goede bekendheid

In 2021 bestaat studio L’Extrémiste Arnhem 25 jaar, daar zijn we trots op. Ons team heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd, in zowel binnen- als buitenland. We helpen je graag met maatwerk, cover-up en walk in mogelijkheid bij beschikbaarheid. Op het gebied van piercen heeft L’Extrémiste een naam hoog te houden. Intiem piercen is een specialiteit van L’Extrémiste. Je treft bij ons een groot assortiment sieraden aan voor alle denkbare piercings. Graag meten we elk sieraad aan op de maat die je nodig hebt. Als je een sieraad bij ons aanschaft plaatsen wij deze met veel plezier in je piercing. Dit is een service die erbij hoort.

Uniek is de combinatie met salon L’Extrémiste Beauty naast de studio. In deze studio bieden we Laser Removal, permanente make-up en Micro Hair Pigmentation.