PIERCEN

Piercen bij L’Extrémiste is op afspraak. Voor een afspraak kun je met ons bellen op ons algemene nummer 026-3511033. We plannen een paar dagen vooruit. Bel dus, als je weet wanneer je wilt komen, een dag of vier vooraf om wat tijd te reserveren. Voor advies of informatie over je piercing mag je ons natuurlijk ook altijd bellen. Het kan erg druk zijn op onze telefoonlijn. Kom je er nou niet doorheen, stuur ons dan even een mail op info@lextremiste.nl. We doen ons best om alle telefoon- en mailverkeer zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als je binnenkomt vragen we iedereen om de handen te desinfecteren. Ons maximale aantal piercing klanten in de studio is 4 personen. Als je wordt gepiercet, is het de bedoeling dat je alleen met de piercer in de piercingruimte bent. Je kunt dus niet worden vergezeld door iemand die je meeneemt. Reden hiervoor is dat er geen onnodige afleiding ontstaat voor het zetten van een goede piercing!

”Als je een piercing wilt laten zetten toon je een geldige legitimatie en vul je een toestemmingsverklaring in.

In verband met corona is het de bedoeling dat je alleen met de piercer in de piercing ruimte bent als je wordt gepiercet, je kunt niet iemand meenemen om je te vergezellen.

Hygiëne en hoogwaardige sieraden

De piercer draagt bij het piercen wegwerphandschoenen en werkt met steriele instrumenten. We brengen titanium sieraden aan omdat dit een hypoallergeen materiaal is. Zo kun je geen of nauwelijks allergische reacties verwachten. Voordat we beginnen leggen we je, indien gewenst, de procedure uit zodat je weet wat er gaat gebeuren. Na het zetten legt de piercer uit hoe je moet omgaan met je nieuwe piercing. De instructies voor nazorg en onze huisregels tref je ook op deze website. Iedereen die in onze studio wordt gepiercet of getatoeëerd dient zich bij ons te legitimeren. Op de dag van je afspraak toon je een geldig legitimatiebewijs en vul je een toestemmingsverklaring.

Klik hier voor de NAZORG & GENEESTIJD VAN PIERCINGS

Lees hier onze HUISREGELS

Lees hier alvast de TOESTEMMINGSVERKLARING VOOR PIERCING

Bij het zetten van een nieuwe piercing wordt altijd een extra lang staafje gebruikt. Dit is om in te spelen op eventuele zwelling. Na een herstelperiode van een aantal weken of maanden (afhankelijk van het soort piercing) kun je het lange staafje komen wisselen voor een korter staafje. Dit is alleen bij de tongpiercing kosteloos.

Hoe oud voor een piercing in Arnhem?

Bij L’Extrémiste hanteren we voor piercen een minimumleeftijd van 14 jaar. Tot 16 jaar moet je worden vergezeld door je ouder of wettelijke vertegenwoordiger. Zowel jij als je ouder of wettelijke vertegenwoordiger worden gevraagd om legitimatie.

L’Extrémiste werkt onder vergunning van de GGD. Je kunt ons vinden in de database ‘Vind hier je studio‘ op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze website is van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu (RIVM) van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Je bent dus gegarandeerd van een studio die weet wat verantwoord piercen inhoudt.

Piercing voor ingetrokken tepel

Wanneer een tepel helemaal plat is of naar binnen getrokken, spreken we van een ingetrokken tepel. Ingetrokken tepels komen zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Deze situatie kan zijn aangeboren of bijvoorbeeld zijn ontwikkeld na het geven van borstvoeding. Hoewel veel mensen een ingetrokken tepel misschien niet mooi vinden, is een ingetrokken tepel meestal onschuldig. In zeldzame gevallen kan een ingetrokken tepel een teken zijn dat er iets ernstigs aan de hand is.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor correctie. Dat kan een corrigerende operatie zijn of het laten plaatsen van een ringetje onder de huid. Een dergelijke ingreep is voor velen niet weggelegd vanwege de hoge kosten. Voor mensen die hun ingetrokken tepels zien als een cosmetisch probleem kan L’Extrémiste uitkomst bieden door het plaatsen van een tepelpiercingsieraad. Het geplaatste sieraad zorgt ervoor dat de tepel naar buiten komt en blijft.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Ian van L’Extrémiste of loop eens binnen. Ian heeft reeds velen kunnen helpen op deze vrij simpele en vooral betaalbare wijze. Het piercen gebeurt op discrete wijze in onze piercing ruimte. De kosten voor het piercen van een ingetrokken tepel zijn € 85,00.

Prijslijst vanaf

Prijzen in onderstaande tabel zijn vanaf prijzen. Standaard sieraden die worden geplaatst zijn van titanium. Er worden meerprijzen berekend voor goud, rosé goud, zwart en sieraden die anders zijn dan de standaard sieraden die van toepassing zijn bij de betreffende piercing (bijvoorbeeld een clicker sieraad in plaats van een ball closure ring).

Vraag ons gerust waar je op uitkomt als je iets anders wenst dan de piercing met het standaardsieraad!

Helix € 35,-
Forward helix € 45,-
Tragus € 45,-
Rook / Daith / Snug / conch € 50,-
Smiley € 47,-
Surface € 55,-
Tunnelprik 3 mm € 35,-
Intiem piercing € 100,-
Dermal Anchor € 75,-
Dermal Anchor verwijderen € 10,-
Stretchen incl. standaard tunnel € 15,-
Stretchen zonder sieraad € 7,50