PIERCEN

Wij piercen zonder afspraak, waardoor je dus zeven dagen per week kunt langskomen op een moment dat het jou uitkomt. Intiem piercen doen we het liefst op afspraak, maar dit is niet verplicht. We hebben zowel een mannelijke als vrouwelijke piercer, waardoor we iedereen van dienst kunnen zijn. Informeer vooraf bij ons als je daarin voorkeur hebt. Voor advies of informatie over je piercing ben je natuurlijk altijd welkom.

”Als je een piercing wilt laten zetten toon je een geldige legitimatie en vul je een toestemmingsverklaring in.

Je mag je altijd door één persoon laten vergezellen als je een piercing laat zetten.”

Hygiëne en hoogwaardige sieraden

De piercer draagt bij het piercen wegwerphandschoenen en werkt met steriele instrumenten. We brengen titanium sieraden aan omdat dit een hypoallergeen materiaal is. Zo kun je geen of nauwelijks allergische reacties verwachten. Voordat we beginnen leggen we je de procedure uit zodat je weet wat er gaat gebeuren. Na het zetten legt de piercer uit hoe je moet omgaan met je nieuwe piercing. De instructies voor nazorg en onze huisregels tref je ook op deze website. Op de dag van je afspraak toon je een geldig legitimatiebewijs en vul je een toestemmingsverklaring in.

Bij het zetten van een nieuwe piercing wordt altijd een extra lang staafje gebruikt. Dit is om in te spelen op eventuele zwelling. Na een herstelperiode van een aantal weken kun je het lange staafje komen wisselen voor een korter staafje.

Hoe oud voor een piercing in Arnhem?

Bij L’Extrémiste hanteren we voor piercen een minimumleeftijd van 14 jaar. Tot 16 jaar moet je worden vergezeld door je vertegenwoordiger. Kijk voor meer informatie in onze huisregels.

L’Extrémiste werkt onder vergunning van de GGD. Je kunt ons vinden in de database www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Je bent dus gegarandeerd van een studio die weet wat verantwoord piercen inhoudt.

Prijslijst vanaf

Oorbel per 1 € 25,-
Oorbel per 2 € 45,-
Oor, buitenste rand – ring € 35,-
Oor, buitenste rand – staafje € 40,-
Rook € 50,-
Daith € 50,-
Conch € 50,-
Snug € 50,-
Tragus ring € 40,-
Tragus staafje € 45,-
Industrial € 55,-
Overige (Surface Piercings) € 55,-
Intiem piercing € 75,-
Dermal Anchor € 75,-