Tongweb piercing

De tongweb piercing is een tongpiercing. De tongpiercing wordt niet door je tong gezet, maar door het tongriempje aan de onderkant van de tong. Afhankelijk van jouw tongriem wordt besloten of de piercing gezet kan worden. Wil je meer weten over het laten zetten van de tongweb piercing, het genezingsproces en de prijs van de piercing? Lees dan verder. 

Tongweb piercing zetten

Wanneer je de tongweb piercing wil laten zetten, zal de piercer eerst je tongriempje bekijken. Aan de hand daarvan besluit de piercer of het mogelijk is om de piercing te zetten. Bij sommige mensen is het tongriempje te klein en bevat dit onvoldoende weefsel, waardoor de kans op complicaties groter is. In dit geval zal de piercer de piercing niet bij je zetten. Indien je tongriempje lang genoeg is en voldoende weefsel bevat, kan de piercing gezet worden. De piercer zal de plek van de piercing met speciale inkt markeren en door middel van een speciale tang de piercing door de tongriem plaatsen. De tongweb piercing wordt door velen als een niet pijnlijke piercing beschouwd.

Genezing

De gemiddelde geneestijd van een tongweb piercing is gemiddeld 4 tot 8 weken. Volg de nazorginstructies op een juiste manier op om complicaties aan de piercing te voorkomen. Neemt de pijn na het zetten van de piercing toe, blijft de tong dik of komt er pus uit de piercing? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de piercingshop. Wellicht is je piercing ontstoken.

Nazorg

Het op een juiste manier opvolgen van de nazorginstructies verkleint de kans op eventuele complicaties na het zetten van de piercing. Wij raden je aan om je handen altijd grondig met antibacteriële zeep te wassen voordat je de piercing aanraakt. Raak de piercing zo min mogelijk aan en zorg voor een goede mondhygiëne. Vermijd in de eerste dagen na het zetten van de piercing pittig en warm eten.

Prijs

De prijs van het laten zetten van een tongweb piercing bij L’ Extrémiste Arnhem is 45 euro. Check al onze actuele prijzen hier.

L’extremiste Arnhem tattoo en piercing shop

Onze studio bestaat al jaren en is uiteraard altijd in bezit van de juiste vergunningen, die je hier kan bekijken. Heb je meer informatie nodig over het laten zetten van een tongweb piercing, of wil je een afspraak maken voor het plaatsen van deze specifieke piercing? Voel je vrij om een bezoek te brengen aan onze tattoo- en piercing shop, of neem telefonisch contact met ons op. Je vindt L’Extrémiste Arnhem op Beekstraat 84 in Arnhem.