Suzanne Kalkhovelextremiste69

SUZANNE

Suzanne Kalkhove

Mijn naam is Suzanne Kalkhove en ik kom uit Harderwijk. In 2005 hebben Ian en ik elkaar leren kennen tijdens een Rode Zee duiksafari. In 2006 ben ik richting Arnhem gekomen en ik ben niet meer weggegaan. We hebben twee jongens; Bo van 17 jaar en Ocean van 10 jaar.

Inmiddels negen jaar geleden zijn Ian en ik samen salon L’Extrémiste Beauty gestart waarin we diensten kunnen bieden op het gebied van tattoos laseren voor het vervagen en opnieuw coveren, permanente make-up, micro hair pigmentatie en medische tatoeage zoals bijvoorbeeld het areola pigmentatie. Ik ben sinds vier jaar schoonheidsspecialiste. Je kunt bij Beauty dus ook terecht voor een prettige gezichtsbehandeling; de minst pijnlijke behandeling die L’Extrémiste te bieden heeft! Eerder deed ik dit deeltijd naast mijn werk als secretaresse, tegenwoordig ben ik fulltime bezig voor de studio, de salon en ons gezin. Ik heb er veel plezier in om voor een apart bedrijf als dit werkzaam te zijn. De combinatie van een tattoo studio en beautysalon kom je niet elke dag tegen.

Bij dit gezellige en prettig gestoorde team heb ik het goed naar mijn zin. We willen ons op het gebied van tatoeëren allround profileren en hebben om die reden in de salon een specialiste voor de permanente make-up, alsook voor medische tatoeage. Zo kunnen we ieder wat bieden! We heten je heel graag welkom, ook voor vrijblijvende informatie.