Suzanne Kalkhovelextremiste69

SUZANNE

Suzanne Kalkhove

Mijn naam is Suzanne Kalkhove en ik kom uit Harderwijk. In 2005 hebben Ian en ik elkaar leren kennen tijdens een Rode Zee duiksafari. In 2006 ben ik richting Arnhem gekomen en ik ben niet meer weggegaan. We hebben twee jongens; Bo van 18 jaar en Ocean van 11 jaar.

Inmiddels negen jaar geleden zijn Ian en ik samen salon L’Extrémiste Beauty gestart waarin we diensten kunnen bieden op het gebied van tattoos laseren voor het vervagen en opnieuw coveren, permanente make-up, micro hair pigmentatie en medische tatoeage zoals bijvoorbeeld het areola pigmentatie. Ik ben sinds vier jaar schoonheidsspecialiste. Altijd handig in een vak waar je voornamelijk te maken hebt met de huid. Eerder deed ik dit deeltijd naast mijn werk als secretaresse, tegenwoordig ben ik fulltime bezig voor de studio, de salon en ons gezin. Ik heb er veel plezier in om voor een apart bedrijf als dit werkzaam te zijn. De combinatie van een tattoo studio en salon kom je niet elke dag tegen.

Bij dit gezellige en prettig gestoorde team heb ik het goed naar mijn zin. We willen ons op het gebied van tatoeëren allround profileren en hebben om die reden in de salon een specialiste voor de permanente make-up, alsook voor medische tatoeage. Zo kunnen we ieder wat bieden! We heten je heel graag welkom, ook voor vrijblijvende informatie.