Suzanne Kalkhovelextremiste69

SUZANNE

Suzanne Kalkhove

Mijn naam is Suzanne Kalkhove en ik kom uit Harderwijk. In 2005 hebben Ian en ik elkaar leren kennen tijdens een Rode Zee duiksafari. In 2006 ben ik richting Arnhem gekomen en ik ben niet meer weggegaan. Van oorsprong reisbureaumanager en secretaresse ben ik uiteindelijk toch de tattoo- en piercingbranche ingestapt om Ian te helpen in deze toffe studio die al meer dan 25 jaar bestaat. We hebben twee zonen; Bo van 20 jaar en Ocean van 13 jaar.

Inmiddels een jaar of tien geleden zijn Ian en ik samen salon L’Extrémiste Beauty gestart waarin we diensten kunnen bieden op het gebied van tatoeage laseren voor het vervagen en opnieuw coveren van tatoeages en permanente make-up. Ik ben in deze tijd gaan bijscholen naar schoonheidsspecialiste. Altijd handig in een vak waar je voornamelijk te maken hebt met de huid. Tegenwoordig ben ik parttime bezig voor tattoo- en piercingstudio, salon en ons gezin. Ik heb er veel plezier in om voor een bijzonder bedrijf als dit werkzaam te zijn. De combinatie van een tattoostudio en salon kom je niet elke dag tegen.

Bij dit gezellige en prettig gestoorde team heb ik het goed naar mijn zin. We willen ons op het gebied van tatoeëren allround profileren en hebben om die reden in de salon een specialiste voor de permanente make-up. Zo kunnen we ieder wat bieden! Het is belangrijk om een gezellige en fijne ervaring te hebben als je een tattoo of piercing komt laten zetten. Het realiseren hiervan in onze studio is onze grote uitdaging. We heten iedereen heel graag welkom voor vrijblijvende informatie over alles wat we in huis hebben, een bak koffie of een praatje!