Suzanne Kalkhovelextremiste69

SUZANNE

Suzanne Kalkhove

Mijn naam is Suzanne Kalkhove en ik kom uit Harderwijk. In 2005 hebben Ian en ik elkaar leren kennen op een duiksafari op de Rode Zee. In 2006 ben ik richting Arnhem gekomen en ik ben niet meer weggegaan. We hebben twee jongens; Bo van 15 jaar en Ocean van 8 jaar.

Inmiddels zes jaar geleden zijn Ian en ik samen salon L’Extrémiste Beauty gestart waar we tatoeages behandelen met laser en IPL lichtontharing bieden. Ik ben sinds twee jaar schoonheidsspecialiste. Je kunt bij Beauty dus ook terecht voor een prettige gezichtsbehandeling; de minst pijnlijke behandeling die L’Extrémiste biedt! Eerder deed ik dit deeltijd naast mijn werk als secretaresse, tegenwoordig ben ik fulltime bezig voor de studio en de salon en ons gezin. Ik heb er veel plezier in om voor een apart bedrijf als dit werkzaam te zijn. De combinatie van een tattoostudio en beautysalon kom je niet elke dag tegen.

Bij dit gezellige en prettig gestoorde team heb ik het goed naar mijn zin. We willen ons op het gebied van tatoeëren allround profileren en hebben sinds dit jaar een specialist voor de permanente make-up, alsook voor medische tatoeage. Zo kunnen we ieder wat bieden! We heten je heel graag welkom, ook voor vrijblijvende informatie.