TATTOO

L’Extrémiste tatoeëert in principe op afspraak. Je bent zes dagen in de week welkom om binnen te lopen voor informatie of een advies over je tattoo idee of -ontwerp. Voor het bespreken van je tattoo hoef je dus geen afspraak te maken. Soms hebben we een tattoo artiest beschikbaar voor walk in en kun je geluk hebben zonder afspraak. Daar mag je bij ons natuurlijk altijd naar informeren. We vertellen je hieronder graag wat over onze werkwijze, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten als je een bezoek brengt aan onze studio.

Hoe gaat dat nu in z’n werk, zo’n tattoo laten zetten bij L’Extrémiste? Allereerst, kom langs en vertel ons wat je voor ogen hebt! Wat jij in gedachten hebt moet namelijk uitvoerbaar zijn. Een persoonlijk gesprek werkt dan natuurlijk het beste. We kunnen gelijk met je afstemmen wat wel of niet mogelijk is met je idee of ontwerp. Als de tattoo technisch niet te doen is voor ons, geven we je graag tips of we helpen je te komen tot een ontwerp dat ons beiden gelukkig maakt. Onze floormanagers werken kleine concepten gelijk uit op de computer. Een indicatie van de kosten doen we alleen in de studio zelf, dus niet telefonisch of via de mail. Elke tattoo is namelijk uniek.
Pas na overleg worden alle wensen echt duidelijk, waarna we je dus kunnen vertellen hoe het kostenplaatje eruit komt te zien.

L’Extrémiste levert ook maatwerk

Tattoos kunnen ook groter maatwerk betreffen. Voor een ontwerpopdracht door één van de tattoo artiesten brengen wij kosten in rekening. We doen dit altijd in overleg met de artiesten. Bepaalde ontwerpen worden ‘freehand’ geplaatst. De artiest tekent het ontwerp dan uit vrije hand waarna je tattoo wordt gezet.
Het ‘coveren’ van een oude of mislukte tattoo wordt steeds vaker uitgevoerd. Een cover-up is het verbergen van een oude tattoo door er een nieuwe tattoo overheen te plaatsen. De ins en outs hiervan bespreken we graag met je in de studio.

Een afspraak voor een tattoo is zo gemaakt

Als we je tattoo plan hebben uitgewerkt, kun je een afspraak bij ons inplannen. Na het doen van een aanbetaling ontvang je van ons een afspraakformulier met de gegevens van je afspraak en het bedrag dat reeds is voldaan. Op dit formulier vind je ook een instructie ter voorbereiding van je afspraak.
Op de dag van je afspraak toon je een geldig legitimatiebewijs en vul je een toestemmingsverklaring in. Op dit formulier staat ook de nazorginstructie voor je tattoo. Tattoos en aanbetalingen voor tattoos dienen bij ons contant te worden afgerekend.

De instructies voor nazorg en onze huisregels tref je ook op deze website. Bij L’Extrémiste hanteren we voor tatoeëren een minimumleeftijd van 16 jaar. L’Extrémiste werkt onder vergunning van de GGD. Je kunt ons vinden in de database van de GGD op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl Je bent dus gegarandeerd van een studio die weet wat verantwoord tatoeëren inhoudt.
Nog meer weten over tatoeëren?