Migraine piercing

De Daith piercing, ook wel bekend als de migraine piercing heeft volgens sommigen een positief effect op het verminderen van migraine klachten, angst en prikkelbare darmen. Ondanks dat bovengenoemde nog niet wetenschappelijk is bewezen, hebben sommige mensen wel degelijk baat gehad bij het zetten van deze migraine piercing. Wij vertellen je graag meer over de piercing en hoe het mogelijk kan zijn dat klachten verminderen.

Piercing tegen migraine

De piercing tegen migraine is dus de Daith piercing. Zoals eerder benoemd is het niet wetenschappelijk bewezen dat deze piercing bij iedereen migraine klachten vermindert. Toch zijn er veel mensen die na het zetten van de Daith Piercing een positief verschil hebben gemerkt met betrekking tot hun migraine, de mate waarin de aanvallen opspelen en de intensiteit van de aanvallen. De Daith piercing wordt net boven de tragus, vrij diep in het oor geplaatst. De Daith piercing stimuleert bepaalde acupunctuurpunten in het oor, wat weer bijdraagt aan het verminderen van enkele gezondheidsklachten. Wij kunnen je helaas geen garantie bieden dat de Daith piercing jouw migraine zal verminderen. Ben je op zoek naar een oorpiercing en is het een pluspunt dat het jouw migraine of gezondheidsklachten eventueel zou kunnen verminderen? Dan vinden wij de piercing het proberen waard.

 

Hoe wordt de migraine piercing gezet?

Voordat je de piercing kan laten zetten, beoordelen onze ervaren piercers jouw oor. In sommige gevallen is het stukje kraakbeen te dun om de Daith piercing te zetten. Indien de piercing kan worden gezet, dan maakt de piercer jouw oor schoon. De piercer bepaalt daarna waar de piercing zal worden geplaatst. Nadat je akkoord bent met de plek van de piercing, zal de piercer met een steriele naald de piercing zetten. Dit kan enkele seconden gevoelig zijn, maar zal direct afnemen wanneer de piercing is geplaatst.

 

Piercing zetten bij L’Extrémiste Arnhem

Wil je meer informatie over de migraine piercing of wil je een afspraak maken voor het laten zetten van de piercing? Onze ervaren piercers staan voor je klaar om al je vragen omtrent de piercing te beantwoorden of om de piercing zorgvuldig en op een hygiënische manier bij jou te zetten. Neem telefonisch contact op met onze tattoo- en piercing studio of breng een bezoek aan L’Extrémiste. Je vindt onze studio aan de Beekstraat 84 in Arnhem.