Lip piercing laten zetten bij L’Extremiste

Een lip piercing is een piercing die in of rondom je lip wordt geplaatst. Er zijn verschillende variaties op de lip piercing, waardoor de mogelijkheden van het plaatsen van de piercing eindeloos zijn. Wij laten je graag kennis maken met de diverse soorten en bijbehorende benamingen lip piercings, vertellen je meer over het genezingsproces van de lip piercing en wat de prijs is van het laten zetten van de diverse piercings.

Lip piercing zetten

Ongeacht de positie van de piercing, zal het proces om de lip piercing te zetten hetzelfde verlopen. Onze ervaren piercers horen graag je wensen met betrekking tot jouw piercing. Samen met jou bekijken ze de door jou gewenste plek en of het mogelijk is om de piercing hier te plaatsen. Wanneer de piercer de piercing zonder risico’s kan zetten, zal hij/zij nitril wegwerphandschoenen dragen en de plek van de piercing markeren. De steriele materialen worden verzameld en de lip piercing kan worden gezet.

 

Soorten lip piercing

De lip piercing kan op verschillende manieren in en rondom de lip worden gezet. De meest voorkomende lip piercing zijn hieronder opgesomd. Onderaan deze pagina vindt je foto’s van verschillende van deze lip piercings die zijn gezet bij L’Extremiste.

 

 • Labret piercing 

De labret piercing is de meest populaire lip piercing. De labret piercing is een verzamelnaam voor alle piercings die gezet worden in de buurt van de onderlip.

 

 • Verticale labret

De verticale labret is een piercing die door de lip zelf wordt gezet. De ene zijde van de piercing rust op de bovenzijde van de onderlip en het onderstaande bolletje bevindt zich onder de onderlip.

 

 • Spider bites 

Bij een spider bites piercing worden twee lip piercings onder de onderlip, aan de zijkant vlak bij elkaar geplaatst.

 

 • Snake bites 

De snake bites piercing bestaat uit twee piercings, waarbij de ene piercing aan de rechteronderzijde van de lip wordt geplaatst en de andere piercing aan de linkerzijde van de onderlip. Bij een snake piercing is nauwkeurigheid van groot belang. De piercer dient de piercings op gelijke hoogte en een gelijke afstand te zetten.

 

 • Dolphin bites

De dolphin bites piercing wordt onder de onderlip, in het midden van de onderlip geplaatst. De piercings staan redelijk dicht bij elkaar.

 

 • Shark bites 

De shark bites piercing is een piercing waarbij vier piercings worden geplaatst aan beide zijkanten van de onderlip.

 

 • Bovenlip piercing

Naast de populaire piercings in de onderlip, is het ook mogelijk om een bovenlip piercing te laten zetten. Net als bij de onderlip piercing, zijn er voor de bovenlip ook diverse mogelijkheden om de piercing te laten plaatsen.

 

 • Medusa

De Medusa piercing wordt geplaatst boven je lip, in het kuiltje tussen je lip en je neus.

 

 • Monroe 

De Monroe piercing is vernoemd naar Marilyn Monroe. Zij had een moedervlek aan de linkerkant boven haar lip. De piercing wordt dan ook op dezelfde plaats gezet.

 

 • Madonna 

Naast Marilyn Monroe is er ook een piercing vernoemd naar Madonna. Zij had een piercing aan de andere zijde van haar lip. De Madonna piercing wordt dan ook geplaatst aan de rechterzijde boven de bovenlip.

 

 • Jestrum 

Een jestrum piercing is een piercing die door de bovenlip heen wordt geplaatst. De bovenste zijde van de piercing rust op de bovenlip, in het kuiltje tussen de neus en de lip. De onderzijde bevindt zich aan de onderkant van de bovenlip.

Genezing lip piercing

Een lip piercing is een van de piercings die vrij snel genezen. De gemiddelde genezingsduur van een lip piercing is tussen de 6 en 9 weken. Hou er rekening mee dat je minimaal 6 weken geen orale seks hebt na het zetten van een lip piercing.

 

L’Extrémiste Arnhem piercing

Wil je jouw lip piercing hygiënisch en op een zorgvuldige manier laten zetten? Dan ben je bij L’Extrémiste Arnhem aan de Beekstraat 84 aan het juiste adres. Heb je vragen over het laten zetten van de piercing of ben je overtuigd en wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan onze tattoo en piercing studio in Arnhem.