Intieme piercings

Er zijn vele soorten intieme piercings. Intieme piercings is een verzamelnaam voor piercings die in de genitale regio worden geplaatst. Ze kunnen esthetische, sensuele en symbolische waarde hebben voor degenen die ervoor kiezen. Intieme piercings kunnen zowel bij mannen als vrouwen worden aangebracht. We noemen hieronder een aantal van de meest voorkomende intieme piercings. Staat de piercing waar je interesse in hebt hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daniel 533x800hover

Intieme piercings voor vrouwen en overige genders

Christina piercing

Deze piercing wordt geplaatst aan de bovenkant van de vulva, op het punt waar de schaamlippen samenkomen. Het is vooral een esthetische piercing.

Clitoris hood piercing

Het aanbrengen van deze piercing kan zowel horizontaal als verticaal. Het sieraad gaat in dit geval door de huidplooi boven de clitoris, dus niet door de clitoris zelf. Het kan de gevoeligheid verhogen en dus om sensuele redenen geplaatst worden.

De inner labia piercing

Deze intieme piercing gaat door de binnenste schaamlippen, meestal wordt dit gezet in paren.

Outer labia piercing

Zoals de naam mogelijk doet vermoeden wordt deze piercing door de buitenste schaamlippen gezet. Net zoals bij de inner labia piercing gebeurt dit vaak in paren.

Intieme piercings voor mannen en overige genders

Prins Albert piercing

Dit is een van de meest bekende mannelijke genitale piercings. De intieme piercing gaat door de urethra (plasbuis) en komt uit de onderkant van de eikel.

Frenum piercing

Deze piercing gaat door de huid aan de onderkant van de penis, net onder de eikel.

Apadravya piercing

Dit type intieme piercing is een verticale piercing door de eikel, van boven naar beneden.

Ampallang piercing

Een ampallang piercing is een horizontale piercing door de eikel.

L'Extremiste - Plaatsen piercing door oorschelp
Piercings

Waarom kiest men voor een intieme piercing?

Er zijn verschillende redenen voor het zetten van een intieme piercing. Door het zetten van een piercing in de genitale regio, kunnen mensen een verhoogde gevoeligheid tijdens seksuele activiteiten ervaren wat hen plezier oplevert. Daarnaast kan iemand er ook voor kiezen om een intieme piercing te zetten omdat zij dit simpelweg mooi en/of aantrekkelijk vinden. Het kan ook een culturele of persoonlijke vorm van uitdrukking zijn. Een piercing kan dan een symbolische of traditionele betekenis hebben.

Piercen bij L’extremiste

Intieme piercings kunnen een prachtige en unieke vorm van zelfexpressie en genot zijn. Het is echter belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen om complicaties te voorkomen. Door een ervaren piercer te kiezen, de juiste nazorg toe te passen en bewust te zijn van de mogelijke risico’s, kun je genieten van een veilige en succesvolle intieme piercing. Bij L’extremiste hebben wij ruim 25 jaar ervaring in het vak. Onze discrete piercingstudio en onze professionele piercers doen er alles aan om jou op je gemak te stellen en te voorzien van een mooie piercing. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.