Earparty

Ben je op zoek naar een trendy manier om je persoonlijke stijl te uiten? Zoek niet verder! Bij L’Extremiste, dé piercing en tattoo studio bij uitstek, nodigen we je uit om deel te nemen aan de ultieme earparty! Onze collectie biedt een verbluffende verscheidenheid aan oorpiercings en sieraden, waaronder onze prachtige zilver- en goudkleurige sieraden, om jouw earparty compleet te maken. Ook 14 en 18 karaats gouden piercing sieraden behoren tot de mogelijkheden.

earparty set samengesteld door l'Extremiste

Wat is een earparty?

Het secuur uitkiezen van de plaatsing van oorpiercings, om samen een mooi geheel van sieraden te creëren: dat is een earparty. Onze professionele piercers hebben naast kennis, ook een passie voor piercings en sieraden. Bekijk de etalage voor verschillende earparty voorbeelden, of laat ons je adviseren! Ben je niet in de buurt? Op instagram is genoeg inspiratie voor jouw volgende oorpiercing te vinden!

Earparty zilver

Wanneer je een piercing bij ons laat zetten, krijg je een titanium sieraad. Titanium is namelijk van nature hypoallergeen en zilverkleurig. We hebben veel keuze uit verschillende knopjes, kleuren en edelstenen, waarmee jouw piercing kan worden gezet. Onze zilverkleurige piercing sieraden hebben een subtiele glans en passen perfect bij elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een enkele stud of een uitgebreide set, bij L’Extremiste vind je precies wat je zoekt.

ear party zilver, samengesteld door l'Extremiste
earparty goud, samengesteld door L'extremiste

Earparty goud

Voor degenen die houden van een vleugje luxe en glamour, bieden onze gouden sieraden de perfecte oplossing. Goud straalt warmte uit en trekt de aandacht, waardoor je oren een opvallend middelpunt worden.

Voor luxe gouden piercing sieraden moet je bij l’Extremiste zijn. We verkopen 14 en 18 karaats gouden piercingsieraden van onder andere het luxueuze merk Junipurr, zoals te zien in deze afbeeldingen. Hieraan zit natuurlijk een prijskaartje verbonden, daarom is er ook keuze uit een aantal sieraden van titanium met een laagje goud. Informeer bij onze piercers naar de mogelijkheden!

Earparty set 

Bij L’Extremiste begrijpen we dat je stijl voortdurend evolueert, en daarom bieden we een uitgebreide selectie piercings en sieraden om aan al je wensen te voldoen. Onze sieraden collectie, met zowel zilveren als gouden opties, stelt je in staat om je creativiteit te uiten en een statement te maken met je oren. Daarbij weten onze piercers hoe ze deze sieraden met elkaar combineren en geven ze dan ook graag advies. Maak een feestje van je oren: een echte earparty!

Maak vandaag nog een afspraak en krijg persoonlijk advies. Je altijd naar binnen lopen om een afspraak te maken, maar het makkelijkste om even te bellen. Dan weet je zeker wanneer we tijd voor je hebben. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw persoonlijke earparty. Bij L’Extremiste helpen we je stralen met stijl en zelfvertrouwen, elke dag en bij elke gelegenheid!