Christina piercing

De Christina piercing is een genitale piercing die geplaatst wordt bij je venusheuvel, dit maakt dat de piercing toebehoort tot de groep intieme piercings. De venusheuvel bevindt zich onder je buik en eindigt op de plek waar je schaamlippen beginnen. De Christina piercing wordt door het stukje huid gezet, waardoor de onderzijde van de piercing net boven je schaamlippen uit komt. De bovenzijde van de piercing rust op het schaambeen. Ben je benieuwd naar het zetten van de piercing, de pijn en het genezingsproces van deze intieme piercing? Lees dan verder.

Christina piercing zetten

Als eerst is het belangrijk om naar een gerenomeerde piercingshop te gaan, zoals l’Extremiste. Naast alle positieve ervaringen van klanten kan je ons ook terugvinden in de GGD database. Wij bezitten over alle correcte certificaten. Voordat de piercer de Christina piercing bij je kan zetten, kijkt hij of zij of jouw venusheuvel geschikt is. De huid rondom de venusheuvel dient namelijk vastgepakt te kunnen worden om de piercing te zetten. Je kunt dit thuis zelf uitproberen of contact opnemen met onze tattoo en piercing studio voor persoonlijk advies. Wanneer de piercing wel gezet kan worden, zal de piercer het gebied rondom de piercing ontsmetten. Dan markeert de piercer de plek waar de piercing zal komen. Na akkoord pakt de piercer de huid met een speciale klem vast, waarna hij of zij de naald door de huidplooi zal steken.

 

Christina piercing pijn

De pijn van een Christina piercing is net als bij iedere andere piercing afhankelijk van jouw pijngrens. Daarnaast is de venusheuvel bij de ene vrouw gevoeliger dan bij de ander. Ben je erg gespannen voor het laten zetten van de piercing? Ook dit kan invloed hebben op de pijn die je voelt tijdens het zetten van de piercing. De piercing is binnen enkele seconden gezet, waarna ook de pijn zal afnemen.

 

Genezing

De gemiddelde genezingsduur van de Christina piercing is 6 tot 9 maanden. Geef je huid de tijd om te herstellen na het zetten van de piercing. Probeer de piercing zo min mogelijk aan te raken en desinfecteer je handen altijd voordat je de piercing aanraakt. Probeer na het zetten van deze piercing strakke broeken te vermijden, dit zet namelijk druk op de piercing. Blijft de piercing pijnlijk, is deze rood, gezwollen of komt er pus uit? Neem dan contact op met de piercing studio of je huisarts. Het kan mogelijk zijn dat je te maken hebt met een ontstoken piercing.

 

Piercing prijs

Wanneer je de Christina piercing bij L’ Extrémiste Arnhem laat zetten zijn de kosten van een Christina piercing met een standaard sieraad 100 euro. Je bent in onze tattoo en piercing studio verzekerd van een hygiënische omgeving, steriele materialen en ervaren piercers. De studio bestaat al sinds 1996, intiem piercings zetten is een specialiteit van L’Extrémiste in Arnhem. Intiem piercings zetten kan spannend zijn, daarom hanteren wij huisregels tijdens het piercen. Je leest ze hier.

Christina piercing sieraad

Wanneer de Christina piercing wordt gezet maken wij gebruik van een sieraad van titanium. Dit materiaal verkleint de kans op een allergische reactie op de piercing. Wil je indien mogelijk liever een piercing van bijvoorbeeld goud? Dan wordt hier een meerprijs voor berekend.

 

Neem contact op met L’Extrémiste Arnhem

Wil je meer informatie over de Christina piercing, of ben je overtuigd en wil je de piercing laten zetten? Neem hiervoor contact met ons op of breng een bezoek aan onze tattoo en piercing studio aan de Beekstraat 84 in Arnhem.