De brug piercing

Een brug piercing, bridge piercing of Erl piercing. Allemaal verschillende benamingen voor de horizontale piercing die geplaatst wordt op de brug van de neus, tussen de ogen. Deze unieke piercing valt op door de opvallende locatie. De piercing kan volledig naar jouw persoonlijke stijl worden aangepast door de brede keuze aan sieraden. Zo kan je de brug piercing meer of minder subtiel maken. Het is hoe dan ook een piercing die opvalt!

bridge piercing, neus

Het zetten van de brug piercing

Een piercing laten zetten kan best iets spannends zijn. We vertellen je wat meer over het proces van een brug piercing zetten, zo kunnen we de spanning misschien wat verminderen.

 

  1. We werken op afspraak. Maak dus een afspraak door ons te bellen op 026 3511033 of vul het contactformulier op onze website in.
  2. Vul een toestemmingsverklaring in en neem je identiteitsbewijs mee. Zo weten we zeker dat je oud en gezond genoeg bent. Je mag de toestemmingsverklaring ook invullen bij ons in de studio.
  3. Na plaatsnemen in de wachtruimte, word je door onze piercer meegenomen naar onze piercing ruimte. Hier wordt de piercing op discrete wijze gezet in een rustige, afgezonderde ruimte.
  4. Je kiest een sieraad dat je wilt laten zetten. Bij L’Extrémiste hebben we een ruim assortiment en dus voor ieder wat wils, van simplistisch tot opvallend.
  5. De piercing wordt gezet met een steriele naald en gesteriliseerde tangen en de piercing ruimte is ook gedesinfecteerd. De piercer draagt wegwerphandschoenen. Nu alleen de huid nog desinfecteren en samen de exacte plaats van de piercing bepalen.
  6. De volgende stap is het piercen en het plaatsen van het sieraad. We nemen de tijd om dit zo comfortabel mogelijk te maken, maar het kan zijn dat er desondanks toch wat pijn bij komt kijken.
  7. Daarna kan je afrekenen en worden er instructies voor nazorg gegeven.
  8. Nu hoef je alleen nog maar de nazorginstructies goed te volgen en ben je voorzien van jouw brug piercing!

Doet een piercing pijn?

Het zetten van de piercing kan even pijnlijk zijn. De pijn die je ervaart is volledig afhankelijk van je pijngrens. Per persoon kan dit behoorlijk verschillen. Daarna kan er wat ongemak zijn tijdens het genezingsproces, doordat er gevoeligheid ontstaat op en rondom de plek van de piercing. Het is belangrijk om de nazorginstructies goed op te volgen. Wanneer de piercing ontsteekt, kunnen er namelijk meer irritaties en pijn ontstaan. Twijfel je over de kwaliteit van je naverzorging van de piercing? Neem dan gerust contact op of kom even langs.

IMG_4885

Een brug piercing zetten bij L’Extrémiste

Met al ruim 25 jaar ervaring, ben je bij L’Extrémiste aan het juiste adres voor het zetten van jouw brug piercing. Wij werken onder vergunning van de GGD en dit is dan ook terug te vinden op de website van http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/. Je bent dus gegarandeerd van een studio die weet wat verantwoord piercen inhoudt. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze studio.