PIERCER MIRANDAPIERCER MIRANDA

MIRANDA

Miranda van Essen

Hoi, ik ben Miranda en een oude bekende bij ‘LExtrémiste. Ik ben van 1999 tot 2006 bij L’Extrémiste werkzaam geweest in het vorige pand aan de Nieuwstad.

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker. Daarnaast heb ik op nog vele verschillende plekken gewerkt.

Na L’Extrémiste heb ik nog wat andere dingen in mijn leven uitgeprobeerd en heb veel geleerd maar het piercingvak bij L’Extrémiste bleef toch trekken. Toen ik een vacature voorbij zag komen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en weer gesolliciteerd op de functie van piercer. And here I am, I am back!

Wie ben ik? Ik ben leuk en gezellig (#knipoog). Hou van een babbel en heb interesse in het verhaal achter de mensen die bij ons in de piercing stoel komen zitten. Daarnaast ben ik natuurlijk dol op sieraden en vind het een leuke uitdaging om creatief mee te denken met onze klanten als het gaat om piercing.

Mijn hobby’s: wandelen met mijn kleine hondje Pippa, muziek, bandjes kijken, Netflix, naar de bioscoop, uit eten gaan, op vakantie gaan met ons Volkswagen campertje.

Ik hoop jullie snel te zien bij studio L’Extrémiste om jullie blij te maken met een mooie nieuwe piercing of alle zaken die met piercing te maken hebben!