Vince Inx - Vincent van DorresteijnL'Extremiste - Geconcentreerd inkleuren van tattoo

VINCE INX

Vincent van Dorresteijn facebook-icon instagram-icon

Hé, ik ben Vincent van Dorrestein geboren in Enschede in 1983 en opgegroeid in Borculo in de Achterhoek. Tekenen en schilderen heb ik van kinds af aan veel gedaan. Deze creativiteit heb ik vooral ontwikkeld op de tijden wanneer ik met andere dingen bezig hoorde te zijn. Het heeft mij dan ook heel wat uurtjes schooltijd, maar dan op de gang, gekost. Ik heb de MBO opleiding Cibap gevolgd in Zwolle. Na deze opleiding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als restauratie- en onderhoud schilder. Ik wist voordat ik hier aan begon dat ik niet de rest van mijn leven op de ladder wou staan, maar dat ik wat moest gaan doen met mijn creativiteit…. iets wat ik écht wou doen!

Na nog veel meer tekenen dan wat ik al deed, ben ik met mijn portfolio langs een tattoo shop gegaan met de vraag of zij mij het vak tatoeëren wilden leren. Na een enthousiaste reactie mocht ik een paar dagen later meteen beginnen. Vervolgens ben ik toen in opleiding gegaan als tatoeëerder. Na ruim een halfjaar floormanager en custom tattoo ontwerper van de tattooshop te zijn geweest, mocht ik mijn eerste klant tatoeëren. En vanaf dat punt ben ik nu (eind 2011) full time aan het tatoeëren waarvan nu bijna een jaar bij L’extrémiste. Dit bevalt goed en dit is echt mijn ding wat ik ontzettend graag mag doen. Ik heb nu al zo vaak gezegd: dit had ik veel eerder moeten doen!

Naast dat ik een geweldige baan heb, heb ik hier bij L’Extrémiste ook mijn plek gevonden met een super tof- en maf team, echte maatjes!
Mijn bronnen van inspiratie zijn: Leonardo da Vinci, Caravaggio, Guy Atchinson, Boris, Mike DeVries, Victor Portugal.

Saluut! Vince Inx