Arnhems’ bekendste tattoo shop: welkom bij L’Extremiste

L’Extremiste is al meer dan 25 jaar dé bakermat van zelfexpressie in Arnhem en omgeving. Onze tattoo shop in Arnhem heeft een reputatie opgebouwd op gebied van piercing, tatoeëren, permanente make-up en hoogwaardige sieraden. We vertellen je graag meer over onze services.

Routebeschrijving-min

Tattoo shop met ervaring in Arnhem

Bij L’Extremiste gaat het niet alleen om het creëren van kunst op je huid, we willen ook dat het bij jou past. Onze getalenteerde artiesten zijn meesters in verschillende tattoo-stijlen, van traditioneel tot realistisch en alles daartussenin. Of je nu een gepersonaliseerd ontwerp hebt of op zoek bent naar inspiratie, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen met vakmanschap en precisie. Er huizen namelijk verschillende artiesten bij ons op verschillende dagen. Regelmatig bezoekt ook een artiest uit het buitenland onze shop. Bekijk onze instagram om te zien wie er momenteel bij ons tatoeëren, en laat je inspireren!

Je eerste tattoo: zo gaat het

Wil je een tattoo laten zetten en vind je het spannend? Dit is hoe het zetten van een tattoo gaat bij onze tattoo shop in Arnhem. We doorlopen, afhankelijk van jouw wensen, ongeveer dit proces:

1. Bespreken van het idee. Je kan bij ons langskomen met een afbeelding, schets, of een algemeen idee. We kunnen ervoor kiezen om je direct in te plannen bij een artiest, of je kan een consultatie doen bij de artiest naar wens.

2. Consultatie (optioneel). Bij een grote tatoeage, of een idee dat je nog verder zou willen uitwerken met de artiest, kunnen we een consultatiemoment plannen. We werken je idee verder uit.

3. Afspraak maken. Je doet een aanbetaling en maakt een afspraak voor het zetten. Eventueel maak je meerdere afspraken als het gaat om een groot project wat in fases gezet wordt. Hier tref je de informatie over aanbetaling, afspraak en betaling van je tattoo.

4. Ontwerp. De artiest ontwerpt het design en jij wacht tot het de dag van de afspraak is!

5. Tattoo zetten. Op de dag zelf zorg je dat je uitgerust bent, niet onder invloed bent van middelen, en op tijd bent. Je wordt getatoeëerd en wanneer jij of de artiest het nodig hebben, wordt er gepauzeerd. Zorg, vooral bij een langere sessie, dat je wat te eten meeneemt voor het geval je wat flauw wordt.

6. Afronden. Je tattoo is gezet! De artiest desinfecteert, pakt hem in met folie en geeft je nazorginstructies. Deze kan je ook altijd teruglezen op onze website. Je rekent vervolgens af en mag naar huis met je nieuwe kunstwerk.

7. Nazorg. Dit is een erg belangrijk deel. De tattoo kan nog zo strak gezet zijn, als jij hem niet op de juiste manier verzorgt zal deze niet mooi genezen. Zorg dat op de hoogte bent en de instructies van de artiest opvolgt. Goed zorgen voor je tattoo betekent ook goed zorgen voor jezelf. Slaap goed en ga niet direct alcohol drinken na het laten zetten van de tattoo. Hoe gezonder je bent, hoe beter de tattoo geneest. Nadat je tattoo genezen is, blijf je deze natuurlijk hydrateren en insmeren met zonnebrand zodra je in de zon bent ermee! Zo geniet jij nog jaren van je tattoo. Twijfels over nazorg? Lees hier over onze tattoo nazorginstructie.

IMG_8715
IMG_8731

Unieke diensten die wij bieden

Onze Arnhemse tattoo shop doet meer dan alleen tatoeëren. Als een van de weinige in Nederland voeren wij verschillende branding (ook wel scarificatie) uit. Het is logisch dat niet iedere tattoo shop in Arnhem deze service biedt. Het is namelijk het creëren van een brandwond en het is zorg dat deze niet gaat ontsteken. Daarom wordt dit bij ons al jaren gedaan door Ian, die ervaren is in deze kunst. Lees meer op onze pagina over branding.

Kom langs bij onze tattoo shop in Arnhem

Ideeën gekregen? We maken je tattoo plannen graag waar. Kom langs bij onze shop op Beekstraat 84 in Arnhem, of neem online contact met ons op!