Tattoo removal bij L’Extrémiste Beauty in Arnhem

Er zijn verschillende redenen voor het willen laten verwijderen van een tatoeage. Een tatoeage kan belemmerend zijn bij het maken van carrière. Je nieuwe liefde van je leven kijkt niet graag tegen de naam van zijn of haar voorganger aan. De tatoeage is lelijk geworden door veroudering of je vindt het gewoon niet meer bij je passen. L’Extrémiste Beauty biedt in samenwerking met tattoo studio L’Extrémiste de combinatie van het vervagen van een oude tattoo om er vervolgens een nieuwe overheen te laten plaatsen.

Wat is tattoo laser removal?

Tattoo laser removal is een laserbehandeling van ongewenste tatoeages. Met het pistool van een Q-switched Nd-Yag laser apparaat wordt laserlicht geschoten op de tatoeage. Dit geconcentreerde licht wordt daar omgezet in warmte waardoor het inktkapsel van de tatoeage wordt opengebroken en de inktmoleculen kunnen worden afgevoerd door het lichaam.

Bij L’Extrémiste wordt de laserbehandeling uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste die inmiddels vijf jaar ervaring heeft opgedaan met het laseren en een opleiding IPL en laser heeft gevolgd bij het ANBOS. Bij voorkeur vervagen we een minder mooie tatoeage om hem vervolgens te laten coveren met een mooie tatoeage in tattoo studio L’Extrémiste omdat we niet kunnen garanderen dat een oude tattoo 100% verdwijnt.

Voorafgaand het starten met deze behandeling vindt een intake plaats waarin uitleg wordt gegeven over alle aspecten van deze behandeling. Hierbij wordt gecontroleerd of er geen contra-indicaties bestaan (lichtdermatose, eventueel medicijngebruik welke lichtovergevoeligheid kan veroorzaken, bepaalde ziektebeelden). De voor- en nazorg wordt toegelicht.

Het verwijderen van een tatoeage is een tijdrovend en daardoor kostbaar proces. We adviseren in sommige gevallen negatief of verwijzen door als we het idee hebben dat we de tatoeage niet goed kunnen verwijderen met onze apparatuur. Houd rekening met een lange periode van behandelen, we spreken soms in jaren. De tijdsduur tussen de behandelingen is 6 tot 8 weken. In het begin gaat het vaak snel, maar daarna gaat het de meeste mensen niet snel genoeg. Een tattoo is gewoon niet ‘even snel’ verwijderd. L’Extrémiste geeft NOOIT de garantie op het helemaal verwijderen van een tatoeage, er is altijd kans dat er een vage schaduw blijft zitten in de huid. We spreken tenslotte over de aanwezigheid van permanente inkt in de huid.

Nazorg

Om de behandelde huid zo goed mogelijk te ondersteunen bij herstel adviseren we onze klanten om gebruik te maken van een goede litteken crème. Wij adviseren en verkopen het merk Staudt. Deze littekencrème is ontwikkeld door de plastisch chirurgen uit het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.

Deze crème van Staudt is samengesteld uit de beste ingrediënten met een bewezen effectiviteit. De litteken crème van Staudt ondersteunt je huid bij het natuurlijk herstel waardoor een natuurlijk resultaat kan worden gegarandeerd.

Je kunt bij ons kiezen uit een tube van 40 of 100 ml. De crème bevat o.a. de volgende werkzame stoffen:

  • Sheabutter voedt en verzacht de huid
  • Honing heeft een verzachtende en anti-bacteriële werking
  • Avocado olie en Jojoba olie maken de huid zacht en soepel
  • Vitamine E helpt als krachtige antioxidant de huid te herstellen en te beschermen
  • Glycerine hydrateert de huid
  • Bisabolol en Allantoïne verzachten de huid en hebben een rustgevende en ontstekingsremmende werking
  • UV-A en UV-B filter beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering
  • Hyaluronzuur is een moisturizer voor de huid
  • Calendula ondersteunt herstellende vermogen van de huid
  • Cytokinol regenereert en beschermt de huid

Kijk voor meer informatie op de website van Staudt. Hier tref je ook de lijst met bestandsdelen van de crème: www.staudt.nl

Prijzen van de 40 en 100 ml tubes zijn resp. 29,95 en 44,95.

Prijzen

Er wordt een starttarief van 35 euro gehanteerd voor laserbehandelingen. Prijs per behandeling is per persoon verschillend. De prijsafspraak wordt met de klant gemaakt tijdens het intakegesprek.

laser-removal-in-actie-505x645