Piercing- en tattooshop vlakbij Nijmegen

L’Extrémiste zet al meer dan 25 jaar piercings en tattoos in Arnhem, in de buurt van Nijmegen, en daar zijn we trots op. In Nijmegen en omgeving staat onze studio bekend op het gebied van piercings, tattoos en hoogwaardige sieraden. Over deze verschillende diensten vertellen we je graag meer.

Screenshot 2023-09-11 at 11.50.04

Piercing studio bij Nijmegen

Bij onze piercing studio kan je verschillende soorten piercings laten zetten. We werken alleen op afspraak om ervoor te zorgen dat je alle benodigde tijd krijgt om het zetten van de piercing zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen. Het piercen gebeurt volgens de richtlijnen van de GGD en daar hebben wij dan ook een GGD-vergunning voor. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen we voor discretie, privacy, comfort en natuurlijk een mooie piercing!

Sieraden voor de piercing kopen

Naast het zetten van je piercing in de buurt van Nijmegen, kan je terecht voor mooie en duurzame sieraden voor je piercing bij onze piercing studio. We hebben een breed aanbod aan verschillende sieraden. Zo vind je altijd iets naar wens. Je vindt onder andere hoogwaardige merken zoals Junipurr. Gouden en zilverkleurige sieraden, sieraden met of zonder steentjes en alles is uiteraard van hypoallergeen titanium, chirurgisch staal, titaniumbased gouden sieraden en 14 en 18 karaat gouden sieraden. Cobalt Chroom en Niobium zijn nieuwe materialen in de piercingwereld waarmee L’Extremiste je ook kan helpen.

een model-oor met een voorbeeld van een earparty, sieraad
IMG_3081_1

Tattoostudio bij Nijmegen

Een andere dienst waarvoor je bij ons terecht kan, is het zetten van een tattoo. In onze shop vlak bij Nijmegen zitten getalenteerde tattoo artiesten. Zij zijn meesters in verschillende stijlen; van traditioneel tot realistisch en alles daartussenin. Weet je nog niet precies wat je wilt zetten? De artiesten in onze tattooshop staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Hou vooral goed in de gaten wie er tatoeëert, we hebben namelijk regelmatig artiesten te gast uit verschillende (internationale) gebieden. Bekijk onze Instagram om te zien wie er momenteel bij ons tatoeëert of geef ons een belletje.

Wil je meer weten over een piercing of tattoo in de buurt van Nijmegen laten zetten? Neem dan gerust contact met ons op!