Piercing in Arnhem zetten? Kom naar L’Extrémiste

L’Extrémiste zet al meer dan 25 jaar piercings en daar zijn we trots op. In Arnhem staan we bekend op gebied van piercing en hoogwaardige piercing sieraden, tatoeëren en permanente make-up. Onze focus qua piercing ligt op hoge kwaliteit. We vertellen je graag meer over onze piercing shop.

IMG_4806

Veel piercing sieraden

Bij L’Extrémiste willen we de perfecte combinatie van piercings creëren speciaal voor jou. Zo hebben we verschillende mogelijkheden als het gaat om sieraden. In de vitrines van onze piercing shop vind je verschillende hoogwaardige merken, waaronder Junipurr. De basis sieraden zijn gemaakt van hypoallergeen titanium, maar we hebben ook de keuze uit 14 en 18 karaat goud en wit goud, cobalt chromium en niobium.

Je eerste piercing zetten: zo gaat het

Bekijk onze Instagram om verschillende piercings te zien die wij hebben gezet. Vind je het spannend en ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Dit is wat je kan verwachten.

1. Maak een afspraak. Piercen gaat bij onze shop altijd op afspraak, dus bel ons op 026-3511033 voor een afspraak, en als je het handig vindt vul dan alvast het formulier hier onder in. Op deze toestemmingsverklaring staat informatie over de risico’s en nazorg voor piercing.

2. Een toestemmingsverklaring invullen & identiteitsbewijs laten zien. We willen zeker weten dat je gezond en oud genoeg bent voor een piercing. Meer weten? Je leest het hier.

3. De piercer komt je halen uit de wachtruimte en neemt je mee naar de piercingruimte. Hier hebben we de rust en privacy om je uit te leggen wat we precies gaan doen. Het is niet de bedoeling dat er iemand meegaat. Dit doen we om de kwaliteit van de piercing te bevorderen: de piercer kan zich zo het best concentreren.

4. Een sieraad kiezen. Wanneer je de piercing net zet, kan je niet alle sieraden kiezen. In veel gevallen krijg je een wat langer staafje omdat de huid nog wat zal of zou kunnen opzwellen. Maar dat eerste sieraad hoeft zeker niet saai te zijn! We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren metaal en met verschillende edelstenen.

5. De huid desinfecteren en de plaats bepalen. De piercingmaterialen en het sieraad zijn al helemaal gedesinfecteerd. Nu gaat de piercer jouw huid reinigen, en de plaatsing van de piercing bepalen. Je krijgt een spiegel om mee te kunnen kijken hoe het er uit ziet.

6. Prikken maar! Het doet even pijn, maar het gaat snel voorbij. Na het prikken met steriel verpakte naalden, wordt het sieraad direct geplaatst.

7. Instructies & afrekenen. De piercer vertelt je precies wat je de komende tijd moet doen om de piercing goed te laten genezen. We kunnen ons voorstellen dat je nog een beetje gespannen bent en de instructies graag terugleest. Dat kan hier. Vervolgens mag je afrekenen en kan je naar huis met je nieuwe piercing!

8. Nazorg. Volg de instructies op en zorg goed voor jouw piercing. Instructies worden mondeling gegeven door onze piercers en je treft deze informatie ook aan op de door jou ingevulde toestemmingsverklaring die je meekrijgt van ons. Ontstaan er complicaties of heb je twijfels? Bel ons dan. Wij plannen een afspraak met je in en kunnen je begeleiden in de verzorging.

Piercing oor
lextremiste77

Piercing zetten in Arnhem: maak nu een afspraak!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een afspraak. We helpen je graag in onze piercing shop in Arnhem. Meer van ons piercing werk zien? Kijk dan ook eens op onze Instagram pagina!